İdman sahası dışında perdeleme yapıldı

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli’nin talimatı ile Mehmet Cengzi Tesisleri'ndeki idman sahalarının çevresinde 3 bin 900 metre kare boyutunda dev bir perde çekildi. Çaykur Rizespor’da yönetim kurulu tarafından futbol alanındaki çalışmalard

İdman sahası dışında perdeleme yapıldı

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli’nin talimatı ile Mehmet Cengzi Tesisleri'ndeki idman sahalarının çevresinde 3 bin 900 metre kare boyutunda dev bir perde çekildi. 

Çaykur Rizespor’da yönetim kurulu tarafından futbol alanındaki çalışmalarda tek yetkili ilan edilen başarılı teknik adam Mustafa Denizli kulüp içerinde aldığı kararlarla dikkat çekiyor. Denizli, Karadeniz Sahil Yolu’nun Gündoğdu geçişinde yol kenarında bulunan tesisteki çalışmalarda gizliliğin korunabilmesi için ilginç bir karar aldı.
 
Denizli geçtiğimiz günlerde, iki sahadan oluşan 650 metre genişliğindeki alanın çevresini 6 metre yükseklikte perde ile kapatılması talimatı verdi. Saha çevresinde perdeleme çalışmaları devam ederken şu ana kadar sahanın deniz tarafına bakan kısmı tamamen kapatıldı.
 
İki hafta içerisinde sahanın tamamen perdelenerek dışarısı ile görsel bağlantısı kesilmiş olacak. Bu çalışmanın yaklaşık maliyetinin 100 bin TL olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor