İddianameyi doğuma yetiştirdi

Eşi 9 aylık hamile olan Savcı Mehmet Berk, doğum sırasında onun yanında olmak için gece gündüz çalıştı. Cuma gecesi 03.00'te noktayı koydu, ertesi gün başsavcılığa verip, 15 gün sürecek yıllık izne ayrıldı.Futbolda şike iddialarına ilişkin iddianame alışı

İddianameyi doğuma yetiştirdi

Eşi 9 aylık hamile olan Savcı Mehmet Berk, doğum sırasında onun yanında olmak için gece gündüz çalıştı. Cuma gecesi 03.00'te noktayı koydu, ertesi gün başsavcılığa verip, 15 gün sürecek yıllık izne ayrıldı.

Futbolda şike iddialarına ilişkin iddianame alışılmışın dışında mesai saatleri dışında olan cumartesi günü Başsavcı Vekili Fikret Seçen'e sunuldu.

Soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk'in bu uygulaması tartışılırken, bunun nedeninin Berk'in doğacak olan yeni bebeği olduğu öğrenildi. Savcı Mehmet Berk, 2 Aralık Cuma günü iddianameyi bitirebilmek için gece 03.00'e kadar adliyede kaldı. Bu çalışmayla iddianameye nokta koydu.

DEVRE ARASINDAN ÖNCE HAZIR
Cumartesi günü 11.00 gibi adliyeye gelen Berk, akşam saatlerine kadar çalışalarak delil klasörlerini de düzenledi. İddianameye dair bütün işlerini bitiren Berk, bugün (Pazartesi) itibariyle yıllık izne ayrıldı.

Berk'in 9 aylık hamile olan eşinin doğumu sırasında yanında olmak için yıllık iznini bu döneme denk getirdiği de öğrenildi.

İddianamenin hazırlanmasının liglerin devre arasından önce olması da dikkat çekti. Berk'in eşi önümüzdeki günlerde bir erkek bebek dünyaya getirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor