İddianamede Adı Geçenlere Şok!

Futbolu derinden sarsan Şike Soruşturması'nda merakla beklenen iddianame'nin detayları açıklandı.Futbolu derinden sarsan Şike Soruşturması'nda merakla beklenen iddianame'nin detayları açıklandı. İddianame'deki bir madde, futbol maçlarını kısa vadede derin

İddianamede Adı Geçenlere Şok!

Futbolu derinden sarsan Şike Soruşturması'nda merakla beklenen iddianame'nin detayları açıklandı.

Futbolu derinden sarsan Şike Soruşturması'nda merakla beklenen iddianame'nin detayları açıklandı. İddianame'deki bir madde, futbol maçlarını kısa vadede derinden etkileyebilecek cinsten.

Savcılık, iddianamede şike ve teşvikle suçlanan futbolcu ile kulüp yöneticilerinin statlara girememesi yönünde karar aldı. Karara ilişkin yazı kolluk kuvvetlerine gönderilecek. 

İddianamede şike ve teşvikle suçlanıp tutuksuz yargılanan şüpheli sıfatındaki futbolcular şöyle; Mehmet Yıldız, Sezer Öztürk, Emmanuel Emenike, Serdar Kulbilge, Mahmut Boz, Sercan Yıldırım, Gökçek Vederson, Korcan Çelikay, Murat Şahin ve Mustafa Ulaş Ortakaya.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor