"İçler acısı bir durumdayız "

  Geçtiğimiz günlerde Kayyum Başkanı olarak göreve başlayan Sandal, Kayyum’un görevinin sadece kulübü kongreye hazırlamak ve iyi bir yönetim bulmak olduğunu söyledi. Sandal ”Öncelikle Giresunspor’un tekrar Kayyum’a kalması gerçekten çok üzücü bir olay. Be

"İçler acısı bir durumdayız "

 

 

Geçtiğimiz günlerde Kayyum Başkanı olarak göreve başlayan Sandal, Kayyum’un görevinin sadece kulübü kongreye hazırlamak ve iyi bir yönetim bulmak olduğunu söyledi. Sandal ”Öncelikle Giresunspor’un tekrar Kayyum’a kalması gerçekten çok üzücü bir olay. Ben her zaman Giresunspor için görev almaya hazırım ancak sadece benim vereceğim 300-400 bin TL ile Giresunspor ayağa kalkamaz. Herkesin bu takıma destek olması gerekiyor. Kayyum olarak bizim görevimiz kulübü olağan kongreye hazırlamak ve iyi bir yönetim bulmak" dedi. 

Şuan kulübün hiçbir geliri olmadığını kaydeden Sandal "İçler acısı bir durumdayız ve acil olarak 2 milyon TL'ye ihtiyacımız var. Bu parayla futbolcuların bır kısım alacaklarını karşılayıp elimizdeki futbolcuları tutmak istiyoruz. Sayın Valimiz, Belediye başkanımız destek oluyorlar olacaklar da ancak bu destekler yeterli olamayacağı için tüm Giresunlular'ın, işadamlarının, eski ve yeni yöneticilerin ve bütün Giresunspor sevenlerinin destek olması şart. Artık esnaftan, vatandaştan 10,20,30 TL artık ne kadar olursa para toplayıp destek isteyeceğiz. Özellikle esnafımızdan 365 günün sadece bir gününü Giresunspor için çalışmalarını istiyoruz. Esnafımız bunu yapabilir bu çok zor bişey değil bu desteği onlardan bekliyoruz" diye konuştu. 

Sandal, Giresunspor'un son 15 yılın en zor dönemini yaşadığını hatırlatarak "En kısa zamanda kongre yapıp iyi bir yönetimle oluşturup, elimizdeki mevcut oyunculara biraz takviye yaparak tekrar Bank Asya 1.Lig’e çıkacağımıza ınanıyorum. Hoca konusunda eski ve yeni hocalarla görüşmemiz oldu ama şuan para olmadığı için fazla net bir şey konuşamıyorum, o yüzden hoca konusu şuan için beklemede" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor