''İç sahada çok stres yapıyoruz''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, iç sahada stres yaptıklarını belirtti. Vezir, yaptığı açıklamada, Ofspor'un alternatifsiz bir kadrosu olduğunu belirterek, ''Adana Demirspor karşısında istediğimiz oyun

''İç sahada çok stres yapıyoruz''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, teknik direktör Hasan Vezir, iç sahada stres yaptıklarını belirtti.

Vezir, yaptığı açıklamada, Ofspor'un alternatifsiz bir kadrosu olduğunu belirterek, ''Adana Demirspor karşısında istediğimiz oyun planını sahaya yansıtamadık. İç sahada 5 maçtır kazanamayan takımımız üzerinde iç saha stresi olduğu belli. Maçın başında kaptan Arslan'la yakaladığımız net pozisyonu gol yapsak belki o baskıyı erkenden kıracaktık. Oyuncularımıza güven gelecekti'' dedi.

Bir yan toptan gol yediklerini anımsatan Vezir, şöyle devam etti:

''Yediğimiz gol stresimizi daha da arttırdı. İkinci yarı toparladık. Ayağa oynamaya çalıştık. Baskımızı arttırdık ama gol yollarında becerikli değildik. Arslan'a yapılan çok net bir penaltımız verilmedi. İç sahada deplasman takımı gibi oynadık. Hakem takdir haklarını hep rakipten yana kullandı. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Pas yüzdemiz ilk yarıda çok kötüydü. Sakat ve cezalı, hazır olmayan oyuncularımız var. Alternatifsiz bir takımımız var. Sahada istediğimiz verimi alamadığımız oyuncularımızın yerine koyacak oyuncumuz, oyunun seyrini değiştirecek oyuncumuz yok. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız. Devre arasında birkaç takviye yapmak zorundayız. İnşallah en kısa sürede toparlamak zorundayız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler