ibrahimovic Türkiye'ye geliyor!

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek EURO 2016 Finalleri'nde mücadele edecek A Milli Takımımız; 24 Mart 2016 Perşembe günü, finallerde yer alacak ülkelerden biri olan İsveç ile Antalya'da bir hazırlık maçı oynayacak. Antalya

ibrahimovic Türkiye'ye geliyor!

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek EURO 2016 Finalleri'nde mücadele edecek A Milli Takımımız; 24 Mart 2016 Perşembe günü, finallerde yer alacak ülkelerden biri olan İsveç ile Antalya'da bir hazırlık maçı oynayacak.

Antalya Stadyumu'nda oynanacak Türkiye ile İsveç A Milli takımları arasındaki hazırlık maçının başlama saati önümüzdeki günlerde belli olacak.
 
Türkiye-İsveç hazırlık müsabakası, aynı zamanda A Milli Takımımızın geçtiğimiz aylarda tamamlanarak hizmete sunulan Antalya Stadyumu'nda oynayacağı ilk maç olacak. Bu karşılaşma, A Milli Takımımızın tarihinde Antalya'da oynayacağı üçüncü maç olarak da kayıtlara geçecek. A Milli Takım, Antalya'da en son 21 Ocak 1998'te Arnavutluk ile özel maçta karşı karşıya gelmişti.
 
İsveç ile 10. randevu
 
A Milli Takımımız, 24 Mart 2016'da hazırlık maçı oynayacağı İsveç ile bugüne kadar 5'i resmi, 4'ü özel olmak üzere toplam 9 müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçların 3'ünü kazanan A Milli Takım, 4 karşılaşmadan beraberlik, 2 müsabakadan da mağlubiyet ile ayrılırken; rakibine karşı 10 gol kaydetti. Ağlarında ise 10 gol gördü.
 
Türkiye ile İsveç, son olarak 5 Mart 2014'te başkent Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nda hazırlık maçında karşılaşmış ve ay-yıldızlılar Mevlüt Erdinç ile Olcan Adın'ın golleriyle müsabakadan 2-1 galip ayrılmıştı.
 
Diğer yandan; A Mili Takımımız, geçtiğimiz günlerde açıklandığı gibi Mart ayındaki kamp dönemi içerisinde İsveç karşılaşmasından sonra 29 Mart 2016 Salı günü  Avusturya ile deplasmanda bir hazırlık maçı daha oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler