İbrahimovic transferi resmen açıkladı!

Zlaten Ibrahimovic, Di Maria transferini resmen açıkladı. Ayrıca kendisinin de bu sezon Paris'te kalmak istediğini söyledi.Zlatan Ibrahimovictransfer iddialarıyla ilgili son noktayı koydu. Bir süredir Galatasaray'la da ismi anılan İsveçli golcü "Paris'te

İbrahimovic transferi resmen açıkladı!

Zlaten Ibrahimovic, Di Maria transferini resmen açıkladı. Ayrıca kendisinin de bu sezon Paris'te kalmak istediğini söyledi.

Zlatan Ibrahimovictransfer iddialarıyla ilgili son noktayı koydu. Bir süredir Galatasaray'la da ismi anılan İsveçli golcü "Paris'te mutlu olduğunu ve bu sezon Paris'te kalmak istediğini' söyledi.

Le Parisien'e konuşan Ibrahimovic'in en çarpıcı açıklaması ise Di Maria hakkında oldu. Henüz resmi olarak duyurulmamasına rağmen Ibrahimovic, "Di Maria'ya hoşgeldin diyorum. O çok nitelikli bir futbolcu. Takıma büyük katkısı olacak. Onunla birlikte çok daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor