İbrahima Yattara timsah oluyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da İbrahim Yattara ile büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi. Gineli futbolcu görüşmek üzere Bursa'ya davet edildi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacak Bursaspor, iki sezon önce Trabzonspor'da forma giye

İbrahima Yattara timsah oluyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da İbrahim Yattara ile büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi. Gineli futbolcu görüşmek üzere Bursa'ya davet edildi.

 

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacak Bursaspor, iki sezon önce Trabzonspor'da forma giyen İbrahim Yattara'yı görüşmek üzere Bursa'ya davet etti. Geçen sezonu Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımında geçiren Yattara'nın bu akşam saatlerinde İstanbul'da olacağı öğrenildi.

 

Gece geç saatlerde Bursa'da olması beklenen 32 yaşındaki futbolcu ile büyük ölçüde anlaşıldığı belirtildi. Bursaspor'un tecrübeli futbolcuya yıllık 1 milyon Euro ve maç başı ücret önerdiği ifade edildi. Yattara ile anlaşma sağlanırsa resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.

 

Yattara'ya Bursaspor'un yanı sıra Mersin İdmanyurdu'nun da talip olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler