İbrahim Yazıcı maçlara gitmeyecek

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, galip geldikleri Trabzonspor karşılaşmasında çok heyecanlandığını ve buna bağlı olarak rahatsızlık geçirdiğini belirterek, bir müddet maçları seyretmeyeceğini söyledi. Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası

İbrahim Yazıcı maçlara gitmeyecek

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, galip geldikleri Trabzonspor karşılaşmasında çok heyecanlandığını ve buna bağlı olarak rahatsızlık geçirdiğini belirterek, bir müddet maçları seyretmeyeceğini söyledi. 

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynadığı karşılaşma sonrası rahatsızlık geçiren Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Tatsız bir olay yaşadım. Herkesin başına gelebilecek bir şey. Beni tanıyanlar iyi bilir. Maçta çok heyecanlanıyorum. Çoğu zaman şeref tribününde oturmam başka yerlere giderim. Heyecan duymuyorsan zaten bazı şeyleri de yapmayacaksın. Bursaspor bana heyecan vermeseydi ben bu işin kenarından bile geçmezdim. Aksayan yerimizi onardık, anjiyo yapıldı. Bir kamera maç anında beni tamamen çekse ne kadar şekilden şekile girdiğimi görür. O maçın ayrı bir özelliği vardı. Bugüne kadar Trabzonspor'u deplasmanda hiç yenememiştik. Bunun heyecanı ve stresi vardı. Çok şükür geride kaldı. Bir ilk daha yaptık. Bu vesileyle hem tribün hem de maçın ilki oldu" şeklinde konuştu.

"MAÇIN SON DAKİKASINA KADAR HEYECAN YAŞIYORUM"
Twente ile oynanan UEFA Avrupa Ligi Play-off rövanş karşılaşmasının devre arasında herkesin kendisini tebrik ettiğini ifade eden Yazıcı, "Ben orada, 'Maç 90 dakika' dedim. 'Büyük takım- küçük takım' gibi düşüncelerim olmaz. Son dakikaya kadar heyecan yaşarım. Son dakika çok önemli. Bunları biz bu sene örneklerini çok yaşadık. Puan cetveline bakarsanız, 1'inci ile sonuncu arasındaki fark ortada. Ortadan zirveye çıkmak ise, zor bir şey değil. Ama aşağı da inebilirsiniz. Kimse 'Bu sene şu takım düşer' diyemez. Herkes, herkesi yenebiliyor. 'İşin sonunda tabelaya bak' diyorlar. Biz çok iyi oynadık ama tabela iyi göstermedi. Neticede aldığın puan önemli" dedi.

"BİR MÜDDET DİNLENECEĞİM"
Bir müddet maçları televizyondan seyredeceğini ifade eden Başkan Yazıcı, "Süleyman Seba maça gitmezdi. Ama Beşiktaş en büyük başarılarını o zaman aldı. Maça gitmek değil, netice önemli. Bir müddet de böyle gitsin bakalım. Takımımızın ise kadrosu zengin ve futbolcular birbiriyle uyumlu. Bursaspor'daki birlik ve beraberlik son derece iyi. Şansımız iyi giderse her şey yolunda gider" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor