İbrahim Üzülmez: Bende insanım!

İlk sözü Demirören aldı ve şu açıklamayı yaptı: "İbrahim'i Beşiktaş kulübüne getiren yönetici bendim. Maalesef manevi düşünemeyiz. İbrahim'in soyunma odasında yaptığı hareket Beşiktaş kulübü tarafından kabul edilebilecek bir hareket değildir. Hiçbirimizin

İbrahim Üzülmez: Bende insanım!

İlk sözü Demirören aldı ve şu açıklamayı yaptı:

 

"İbrahim'i Beşiktaş kulübüne getiren yönetici bendim. Maalesef manevi düşünemeyiz. İbrahim'in soyunma odasında yaptığı hareket Beşiktaş kulübü tarafından kabul edilebilecek bir hareket değildir. Hiçbirimizin istemediği bir hareketle karşı karşıyayız. Kararı almak zorundaydık, hocamızın raporu doğrultusunda kararı yönetim aldı. Kazanan hiç kimse olmadı, kaybeden hepimiz olduk. Ben bir oğlumu kaybettim. Sözleşmenin feshedilmesi dışında başka bir seçenek yoktu, A2 takımına gönderemezdik" diye konuştu.

 

İbrahim Üzülmez, “Uzun yıllar Türk futboluna hizmet etmiş biri olarak böyle bir olayla gündeme gelmek beni fazlasıyla üzdü. Ankaragücü’nde oynanan maçta güzel bir hareket yapmadım evet. Hiç kimseye karşı da olumsuz yaklaşım içerisinde bulunmadım. Ama bir kişi hariç kimseyle kavga etmemiş bir oyuncu olarak hassatiyeti de sizlere bırakıyorum. Sizleri taktirine bırakıyorum. Bütün amacım tüm isteğim bu kulüp içindi. Haksızlıklar karşısında tepkimi koydum bende insanım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler