İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan özür bekliyor

HABER61.NET-HABER SERVİSİ Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Teşkilatı'nın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepkisi devam ediyor. İbrahim hacıosmanoğlu'nun AK Parti’nin Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenlediği mitinge katıldığı günden beri siyaseti net

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan özür bekliyor

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Teşkilatı'nın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepkisi devam ediyor. İbrahim hacıosmanoğlu'nun AK Parti’nin Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenlediği mitinge katıldığı günden beri siyaseti net bir şekilde kulübün içine soktuğunu savunan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ve yönetimi diğer bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da Trabzonspor'un bayramlaşma törenine katılmadı. 

Karan, "İbrahim Hacıosmanoğlu, siyaset yapmayı bırakır sadece kulüp için mücadele ederse bizde bu protestomuzdan vazgeçeriz" diyerek Hacıosmanoğlu'ndan bu konuya ilişkin Hacıosmanoğlu'ndan özür beklediğini dile getirmişti.

Ancak gezen zaman içinde İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ne bir özür ne de bir geri adım hamlesi gelmedi. Birlik beraberliğin sağlanması adına beklenen bu özür gelmediği gibi Yavuz Karan ve ekibi de bayramlaşmalara gitmeyerek protesto eylemini devam ettiriyor.

Öte yandan Trabzonspor'un dün gerçekleştirilen Bayramlaşma töreni Ramazan Bayramında olduğu gibi bu bayramda da AK Parti Trabzon Teşkilatının Bayramlaşma Programıyla çakıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler