İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok suçlama

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na şok suçlama. Trabzonspor’un 19 Mayıs Spor Salonundaki olaylı Mali Kongrede darp olan Mustafa Erdem adlı Trabzonspor kongre üyesi, Başkan Hacıosmanoğlu’nun menajer parası adı altında ku

İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok suçlama

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na şok suçlama. Trabzonspor’un 19 Mayıs Spor Salonundaki olaylı Mali Kongrede darp olan Mustafa Erdem adlı Trabzonspor kongre üyesi, Başkan Hacıosmanoğlu’nun menajer parası adı altında kulübü zarara uğrattığı iddiasında bulunarak Trabzon Cumhuriyet Savcığına başvurduğu öğrenildi. Müracaat Savcısına ifade veren Erdem, “ İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu 15 Milyon TL’lik menajer ödemesi yapmak suretiyle kendisine tevdi olunan derneğe ait para veya para hükmündeki evrak, senet yada sair malları kendisinin veya başkasının menfaatine olarak sarf etmiş ve güveni kötüye kullanmak suretiyle suç işlemiştir.”ifadelerine yer verdi.

İddialarının devamında Erdem, “ Ben Trabzonspor eski yöneticisiyim ve hala daha Divan kurulu üyesiyim. Bu nedenle bende mağdur durumdayım. Menajer ücreti ödenen firmaların araştırılması halinde çoğunun sahte olacağı  ve usulsüz olduğu orataya çıkacaktır. Yerel basın ve ulusal basında çıkan haberler dışında elimde herhangi bir belge yoktur. Çünkü bu belgelere benim ulaşa bilme imkanım yoktur. Sadece savcılık aracılığı ile kulüpten talep edildiği takdirde resmi olarak alına bilir. Kulüpte bu belgeler istendiğinde gerçek ortaya çıkacaktır. Geçen hafta sonu Trabzonspor’un Mali genel Kurulu gerçekleştirildi. Burada bize dağıtılan yönetimin sunmuş olduğu kitapçıkta. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun bulunduğu yönetim döneminde yapılmış olan transferle ilgili yapılan menajer ödemeleri ile ilgili olarak bilgi verildi ancak verilen bu bilgiler işin arka planını göstermemektedir.

 

Aldığımız duyumlara göre; bu paralar yurt dışı ve yurt içinde başkanın yakın arkadaşlarından menajerlik firmalarına ödendiği bilgisine ulaştık. Bu konuların araştırılarak bu suç unsurlarının ortaya çıkarılması ve cezai işlem uygulanması talep ediyorum.”kelimelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler