İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Halilhodzic'e Sitem

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündemdeki konular ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Hacıosmanoğlu, transferde ismi geçen Mehmet Ekici için bir teklif almadıklarını belirtirken, Waris için Katar'dan kendilerine 12 milyon dolarlık

İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Halilhodzic'e Sitem
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündemdeki konular ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Hacıosmanoğlu, transferde ismi geçen Mehmet Ekici için bir teklif almadıklarını belirtirken, Waris için Katar'dan kendilerine 12 milyon dolarlık bir teklif geldiğini ifade etti.
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu,  önemli açıklamalar yaptı. Ceza Sahası programına katılan Başkan Hacıosmanoğlu, son dönemde hakkında transfer söylentileri bulunan Mehmet Ekici için bir teklif almadıklarını belirtirken, Waris için Katar'dan kendilerine 12 milyon dolarlık bir teklif geldiğini ifade etti.
 
Alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic'in hatalarının olduğunu da belirten Başkan Hacıosmanoğlu, "Oyunculara sürekli yetersiz olduğunu belirtirseniz, oyuncular da değerini unutur. Yine de teşekkür ediyoruz. Ersun hocaya hazır bir takım bıraktı, fizik ve kondisyon olarak. İyi bir takım kurmamızın da sebebi kendisi." dedi.
 
Başkan Hacıosmanoğlu, 'Ayrılık kararı geç mi alındı?' şeklindeki bir soruya ise "Kardemir Karabükspor maçı sonrasında da bu kararı alabilirdik, ancak kolay değil bu. Verilen paranın 2-3 katını elinin tersi ile itip, 8 sene önce verdiği sözü tutup gelen adamdan kolay vazgeçemiyorsunuz." diye cevap verdi.
 
"Ersun Yanal TRANSFERİ İSTEMEDİ, YUMLU VE YAVRU'YA AF YOK"
 
Başkan Hacıosmanoğlu, Vahid Halilhodzic'e teşekkür ederken takımın başına gelen ve oynanan iki maçı da kazanan Ersun Yanal ile ilgili yaptığı açıklamada da "Takıma çok güveniyor, beğeniyor. Transfer istemedi. Bu ligde başarılı olmak istiyorsanız, şu andaki en büyük rakibimiz pazartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği. Herhangi bir rakip seçmenin anlamı yok. Maç maç düşünmek lazım. Siz maçınızı kazanırsanız, başkasının ne yaptığı sizi ilgilendirmiyor." diye konuştu.
 
Hacıosmanoğlu, transfer için takip ettikleri oyuncular olduğunu da belirtirken, "İleriye dönük takip ettiğimiz, genç yetenekli oyuncular var. Ancak şu anda değerli oyuncularımız var ve devreye girmeyen oyuncularımız var. Vahid Hoca, Karabük'ten Erkan Kaş'ı isteyince gözümden düştü. Bu oyuncudan elimizde zaten var. Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru, yönetim kurulu kararı ile kadro dışı kaldılar ve biz burada olduğumuz sürece Trabzonspor'da oynayamayacaklar." dedi.
 
Başkan Hacıosmanoğlu, takımda bulunan oyunculara gelen transfer teklifleri ile ilgili yaptığı açıklamada da "Mehmet Ekici'ye teklif yok. Waris'e 12 milyon Euro teklif geldi." diyerek şunları söyledi:
 
"Bize gelen bir teklif yok. Mehmet Ekici çok değerli bir oyuncumuz. Sözleşmesinde 10 milyon euro yazıyor. Ama öyle bir teklif de gelse, bizi bırakıp gideceğini sanmıyorum, memnun Trabzon'da olmaktan. Umarım Avrupa'nın büyük bir takımından teklif gelir. Bizim için her oyuncu değerli. Onların burada kalması için elimizden geleni yaparız.
 
Yabancı oyuncularımıza teklifler var. Waris'e dün 12 milyon euro teklif geldi. Katar'dan geldi teklif. Daha önce de gelmişti. 20 milyonun üzerinde teklif olursa bırakırız. Manchester United'ın izlettirdiğini biliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor