İbrahim Akın: Gerçek değil ama...

Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve emniyet ile savcılık sorgusundan sonra tutuklu yargılanmak üzerine Metris cezaevine gönderilen futbolcu İbrahim Akın avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı.Akın savcılık sorgusunda suçu itiraf etm

İbrahim Akın: Gerçek değil ama...

Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve emniyet ile savcılık sorgusundan sonra tutuklu yargılanmak üzerine Metris cezaevine gönderilen futbolcu İbrahim Akın avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı.

Akın savcılık sorgusunda suçu itiraf etme sebebinin bu suçu işlememesine karşın psikolojik bir baskı sonucu bu şekilde davrandığını, kamuoyunda hakkında çıkan tüm iddiaları reddettiğini belirtti; 

"Savcılık sorgum esnasında soruşturma savcısı Mehmet Berk'in şike olayını itiraf etmem halinde tutuklanmayacağım yönündeki beyanları ve uygulamış olduğu psikolojik baskı nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul etmiş bulunmaktayım. Emniyette vermiş olduğum ifadede açıkça reddettiğim hususların savcılıkta kabul edilmiş olmasını temel sebebi bahsetmiş olduğum psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili itirazlarımı ve savunmamı yargılama aşamasında yapacağımı ve gerçek dışı iddiaların tamamını reddettiğimi saygılarımla kamuoyunun bilgilerine sunarım" "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor