İBB'den Bolu'da gol yağmuru!

Mücadelenin 5. dakikasında Orhan Taşdelen ile 1-0 öne geçen İstanbul Büyükşehir Belediye, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip İBB, 51. ve 60. dakikalarda Doka'nın attığı gollerle skoru 3-0'a getirirken 81. dakikada

İBB'den Bolu'da gol yağmuru!

Mücadelenin 5. dakikasında Orhan Taşdelen ile 1-0 öne geçen İstanbul Büyükşehir Belediye, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip İBB, 51. ve 60. dakikalarda Doka'nın attığı gollerle skoru 3-0'a getirirken 81. dakikada Fevzi Özkan maçın sonucunu belirleyen golü attı; 4-0.

Öte yandan ev sahibi ekip Boluspor'da Cemil Vatansever 47. ve 50. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından İstanbul Büyükşehir Belediye puanını 32 yaparken liderle aynı puana yükseldi ve averajla ikinci sıraya çıktı. Boluspor ise 15 puanda kaldı.

Boluspor gelecek hafta deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'a konuk olurken İstanbul Büyükşehir Belediye ise evinde Gaziantep Büyükşehir Belediye'yi ağırlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler