Hüsnü Özkara'nın mutlu günü

 Trabzonspor’un efsane futbolcularından TÜFAD yönetim kurulu üyesi  ve Konyaspor’un  teknik direktörü  Hüsnü Özkara’ oğlunu evlendirdi .   Ankara’da yapılan düğününe TÜFAD  Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban,TÜFAD üst kurul delegesi Haluk Şahin,TÜFAD T

Hüsnü Özkara'nın mutlu günü

 

Trabzonspor’un efsane futbolcularından TÜFAD yönetim kurulu üyesi  ve Konyaspor’un  teknik direktörü  Hüsnü Özkara’ oğlunu evlendirdi .  

 

Ankara’da yapılan düğününe TÜFAD  Trabzon şube başkanı Nurettin Balaban,TÜFAD üst kurul delegesi Haluk Şahin,TÜFAD Temsil heyeti üyesi Mehmet Kulaksızoğlu ; katılarak bu mutlu gününde ÖZKARA ailesini yalnız bırakmadılar.

Düğün töreninde Gökçe Özkara(Zaimoğlu) ve  Görkem Özkara’nın nikah töreninde  Hüsnü Özkara’nın oğlu Görkem Özkara’nın nikah şahitliğini Haluk Şahin yaptı.

Trabzon TÜFAD şube başkanı Nurettin Balaban; TÜFAD’ın büyük bir aile olduğunu ve dünyanın neresinde olursa olsun sevincinde kederinde ayrılmaz bir bütün olduğunu belirterek”  , Hüsnü Özkara hocamızın bu mutlu gününde onunla olmak bizi de mutlu etmiştir.En önemli ayrıntı ise TÜFAD ailesinin nüfusu  Gökçe Özkara ile bir kişi daha artmış oldu”dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler