Hüsnü Özkara: 'Maçın kırılma anı...'

Haber61 / Spor Servisi 1461 Trabzon kümede kalma adına bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Denizlispor'la karşılaştı. Ancak 3-0 gibi bir skorla karşılaşmayı kaybeden 1461 Trabzon umutlarını gelecek haftaki maça bıraktı. Maç sonu 1461 Trabzon'un teknik

Hüsnü Özkara: 'Maçın kırılma anı...'

Haber61 / Spor Servisi 1461 Trabzon kümede kalma adına bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Denizlispor'la karşılaştı. Ancak 3-0 gibi bir skorla karşılaşmayı kaybeden 1461 Trabzon umutlarını gelecek haftaki maça bıraktı. Maç sonu 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hüsnü Özkara konuştu.

Özkara şunları söyledi:

Herşey bizim lehimizeydi, biz rakibi iyi analiz etmiştik. Gerçekten sahanın hakimi bizdik, bana göre maçın kırılma anı ikinci yarının başında yediğimiz goldü. Çok kötü bir gol yedik ve golden sonra biz de hücüm oyuncularımızı ileri sürdük ama rakip kontra ataklarla bize goller attı. Artık önümüzdeki maçı alıp diğer takımların bizim lehimize karşılaşmalarının sonlanmalarını bekleyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor