Hüseyin Göçek'e dev görev

FIFA kokartlı hakem Göçek, Lyon ile Grasshoppers takımları arasında yarın yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, Fransa'nın Lyon il

Hüseyin Göçek'e dev görev
FIFA kokartlı hakem Göçek, Lyon ile Grasshoppers takımları arasında yarın yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını yönetecek.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, Fransa'nın Lyon ile İsviçre'nin Grasshoppers takımları arasında yarın yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını yönetecek.
 
Fransa'nın Lyon kentindeki Stade de Gerland'da oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Müsabakada Süleyman Abay dördüncü hakem olarak görev alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor