Hurma: "TS pozitif ve iyi oynuyor"

Süper ligin 23. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kayserispor’da, genel Menajer Süleyman Hurma’dan açıklamalar. Trabzonspor deplasmanında oynamanın her zaman, her koşulda zor olduğunu dile getiren Hurma, “Trabzonspor pozitif ve iyi futbol oynuy

Hurma: "TS pozitif ve iyi oynuyor"

Süper ligin 23. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kayserispor’da, genel Menajer Süleyman Hurma’dan açıklamalar.

 

Trabzonspor deplasmanında oynamanın her zaman, her koşulda zor olduğunu dile getiren Hurma, “Trabzonspor pozitif ve iyi futbol oynuyor. Bizim için hiç de kolay olacağını düşünmüyorum. Biz de Avrupa Kupaları'nda yer almayı çok arzu ediyoruz.” dedi.

 

"Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in kaleci Volkan Babacan ile ilgili yaptığı açıklamalar, bu maç öncesi bir gerginlik yaratır mı?” şeklindeki soruya ise Hurma, “Kayserispor’un başında genel menajer olarak ben varım ve Trabzonspor camiasının içinden çıkmış birisiyim. Teknik direktörümüz Şota, Trabzonspor’da çok önemli hizmetler etmiş birisi, kaleci antrenörümüz Trabzonlu, doktorumuz Trabzonlu, masörümüz Trabzonlu. Ben bir takım sözlerin bu karşılaşmaya yansıyacağını düşünmüyorum. Umut ediyorum ki yansımaz" şeklinde cevap verdi.

 

Volkan Babacan’ın Fenerbahçe karşısında yaşadığının bir talihsizlik olduğunu söyleyen Süleyman Hurma, “Geçtiğimiz sezon oynadığımız müsabakada stoperimiz Ali Turan’ın bariz iki hatasından dolayı Trabzonspor’a 2-1 yenildik. Futbolda bunlar olabiliyor. O zaman da bize şunu söyleyebilirlerdi, “bu kulübün başında Trabzon’dan gelmiş insanlar var. Bunlar maçı sattı”. Hiç bir takımın oyuncusu bu tip hatalar yapsın istemeyiz ama maalesef bizim oyuncumuz talihsiz bir yerde bu hatayı yaptı. Üzülerek söylüyorum ki artık kazanmak her şey olmuş. İnsanlar çok iyi bildikleri dostlarıyla ilgili bile kötü şeyler söyleyebiliyorlar.” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor