Hugo Almeida: Galatasaray ile anlaştım

Portekizli yıldızın menaceri Ümit Akbulut, "Yurt dışından 7 teklif var ama Hugo Almeida, Galatasaray'ı istiyor. Türkiye'de olmaktan mutlu. Yüzde 99 anlaşma sağladık. Bu hafta imzalar atılır" açıklamasını yaptı. Sarı-Kırmızılılar'da en çok merak edilen sor

Hugo Almeida: Galatasaray ile anlaştım
Portekizli yıldızın menaceri Ümit Akbulut, "Yurt dışından 7 teklif var ama Hugo Almeida, Galatasaray'ı istiyor. Türkiye'de olmaktan mutlu. Yüzde 99 anlaşma sağladık. Bu hafta imzalar atılır" açıklamasını yaptı.
 
Sarı-Kırmızılılar'da en çok merak edilen sorulardan biri, Drogba'nın yerini kimin dolduracağıydı. 3 Temmuz'da Hugo Almeida'nın, Ünal Aysal'ın Akmerkez'deki ofisine gidip başkanla görüşmesi, gündeme bomba gibi düşmüştü. O günden sonra herhangi bir gelişme olmadı. Ancak Almeida'nın menaceri Ümit Akbulut, imzaların her an atılabileceği müjdesini verdi. Akbulut, Radyospor'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, "Yurt dışından 7 tane teklif var. Olympiakos, West Ham, Lazio gibi kulüpler Hugo'yu istiyor. Ancak Almeida, Galatasaray'da oynamak istiyor. Türkiye'de olmaktan çok mutlu" ifadelerini kullandı.
 
'Anlaşma 2+1 yıllık'
 
Ümit Akbulut, Ünal Aysal'la yaptıkları görüşmenin çok pozitif geçtiğini belirterek, "Bu hafta imzalar atılır diye düşünüyorum. Galatasaray'a imza atma olasılığı çok yüksek. Bu hafta başkan haber verecek. Bana göre bu transfer yüzde 99 bitti ama tabii ki yanılabilirim. Biz başkanla yaptığımız görüşmede 2+1 yıllık bir sözleşme üzerinde prensip anlaşmasına vardık. O dönem Prandelli'nin teknik direktör olacağı henüz belli değildi ama sorun olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.
 
'Beşiktaş mümkün değil'
 
Beşiktaş konusuna da değinen Akbulut, bu takıma kapıları kapattıklarını söyledi. Ümit Akbulut, "Beşiktaş'tan son yapılan hamleler çok hoş değildi. Almeida, kendisine saygısızlık yapıldığından bahsediyor. Artık Beşiktaş çağırsa bile oyuncum oraya geri dönmeyi kabul etmez" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor