Hrvoje Cale Bundesliga'da

Trabzonspor'dan ayrılan Hırvat oyuncu Hrvoje Cale, Almanya 1. Ligi Bundesliga takımlarından Wolfsburg'a transfer olmak üzere.Alman basınındaki iddialara göre, eski takımlarıyla kontratı sona eren Hasan Salihamidzic ve Thomas Hitzlsperger'i kadrosuna katan

Hrvoje Cale Bundesliga'da

Trabzonspor'dan ayrılan Hırvat oyuncu Hrvoje Cale, Almanya 1. Ligi Bundesliga takımlarından Wolfsburg'a transfer olmak üzere.

Alman basınındaki iddialara göre, eski takımlarıyla kontratı sona eren Hasan Salihamidzic ve Thomas Hitzlsperger'i kadrosuna katan Wolfsburg bu kez de Hrvat sol bekin transferini tamamladı.

Wolfsburg'tan resmi açıklama gelmemesine rağmen transferin sadece imzaya kaldığı belirtilirken, Cale'nin hafta içinde imzayı atıp yeni takımıyla antrenmanlara başlayacağı iddia edildi.

56 yaşındaki teknik adam Felix Magath'ın elinde Fabian Johnson'ın satışı sonrası Marcel Schaefer'den başka sol beki olmadığı belirtilirken, Cale'nin bu bölgeye alternatif olacağı vurgulandı.

Alman basını Cale'nin stoperde ve sol kanatta daha ofansif rollerde de görev yapabileceğini ifade ederken, 26 yaşındaki oyuncunun Hırvat milli takımında 5 kez görev yaptığına dikkat çekti.

Wolfsburg'a transfer olması halinde, Magath'ın 7. transferi olacak Cale, 2008 yazında Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Trabzonspor'a Dinamo Zagreb'ten 2 milyon avroya transfer edilmişti. Trabzonspor Temmuz ayının ortasında Cale ile olan sözleşmesini, serbest kalması karşılığında 400 bin avro alarak feshetmişti.

Öte yandan Wolfsburg'un tecrübeli çalıştırıcısı Magath, Cale'yi daha önce çalıtırdığı Schalke 04'e de transfer etmeyi çok istemiş ancak bu amacına ulaşamamıştı. Cale de daha önce Sporx'e verdiği röportajda Bundesliga'da oynamak isteyeceğini, özellikle isim vermesi halinde ise Magath'ın açlıştırdığı Schalke 04'te forma giymeyi arzuladığını dile getirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler