Hopikoğlu: Çok talihsizlikler...

Trabzonspor Medical Park basketbol takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, 2013-2014 sezonunu tamamlandığı Uşak Sportif maçının ardından açıklamalarda bulundu.Başkan Abiş Hopikoğlu lige çok zor ve kısa zamanda hazırlandıklarını belirterek, “Ligin ilk yarısında da

Hopikoğlu: Çok talihsizlikler...

Trabzonspor Medical Park basketbol takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, 2013-2014 sezonunu tamamlandığı Uşak Sportif maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Abiş Hopikoğlu lige çok zor ve kısa zamanda hazırlandıklarını belirterek, “Ligin ilk yarısında da çok ciddi sakatlıklar, talihsizlikler yaşadık ancak buna rağmen ikinci devrede Trabzonspor Medical Park’a yakışır bir mücadele ortaya koyduk. Ligin ikinci yarısında 15'te 9 galibiyetle gerçek gücünü gösteren teknik ekibimi ve tüm oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum” dedi.

TBF VE HAKEMLER KENDİLERİNİ ELEŞTİRMELİ

Hopikoğlu, TBF ve hakem yetkililerinin kendilerini eleştiri süzgecinden geçirmeleri gerektiğini sözlerine ekleyerek “Play-off'u kıl payı kaçırıp 9. olduğumuz bu sezonda, edindiğimiz deneyimlerle önümüzdeki sezonda çok daha iyi bir takım olacağımızı taraftarımıza müjdeliyoruz. Play-off’un kıl payı kaçırmamızın altını çizerken, sezonun ikinci yarısında oynadığımız Banvit maçında bize yapılan haksızlığın önemini tekrar görüyor, bu noktada da TBF ve hakem yetkililerinin kendilerini eleştiri süzgecinden geçirmelerini rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BİR CAMİAYIZ

Trabzonspor Medical Park’ın büyük bir camia olduğunu ifade eden Başkan Hopikoğlu, “Trabzon’da artık basketbol kültürü oluştu. Bu sezon bunun için büyük gayret verdik ve bu noktada altyapımızda da çok önemli atılımlar yaptık. Tüm bu oluşumların meyvelerini önümüzdeki yıllardan itibaren alacağız. Trabzonspor Medical Park büyük bir camiadır. Bu büyük camiada başkanlık gibi şerefli ve onurlu görevi bu sezon bize yapma görevi veren camiamıza sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta’ya da çok teşekkür ederim. Bizi bir an olsun yalnız bırakmadı ve bizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor