Hooijdonk TFF'ye dava açacak!

Türkiye A2 Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Pierre van Hooijdonk (42), Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dava açabileceğini söyledi.Hooijdonk, Hollanda'nın önde gelen gazeteleri arasında yer alan Volkskrant'a verdiği röportajında aylardır T

Hooijdonk TFF'ye dava açacak!

Türkiye A2 Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Pierre van Hooijdonk (42), Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dava açabileceğini söyledi.

Hooijdonk, Hollanda'nın önde gelen gazeteleri arasında yer alan Volkskrant'a verdiği röportajında aylardır TFF'den maaşını alamadığını vurgulayarak, "Federasyonun bir değişikliğe gitmesini doğal karşılıyorum.

Bana verdikleri sözleri henüz yerine getirmemelerine ise bir anlam veremiyorum. Kasım ayından beri maaşımı vermiyorlar. Sözleşmeye göre Haziran ayının sonuna kadar bana maaşımı ödemeleri gerekiyor.

Fakat bunu ödemediler. Bana ödeyecekleri para, öyle altından kalkamayacakları bir para da değil. Umarım kısa zamanda bu sorunu çözerler. Aksi takdirde hakkımı hukuksal yollardan arayacağım" diyerek TFF'nin tutumundan dert yandı.

Van Hooijdonk'un menajeri Edo Boonstoppel ise aynı konu hakkında yaptığı yorumunda, "Bu tür konfliktler Türk futbolunda alışılmış şeyler. Ödemeler konusunda Türkiye'de bir sıkıntı yaşanması bizi şaşırtmadı. Umarım karşılıklı görüşmeler sonrasında bu sorun çözülür. Aksi takdirde avukatlar devreye girecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor