Holosko'dan Trabzonspor açıklaması!

Sezonun sona ermesiye  Trabzonspor'la da adı anılan ancak dedikodudan öteye geçmeyen transfer iddiaları için Holosko'dan açıklama geldi.TRABZONSPOR SORUSUNA CEVAPSlovak basını Holosko'ya Trabzonspor'da iki Slovak oyuncu olan Marek Sapara ve Marek Cech'in

Holosko'dan Trabzonspor açıklaması!

Sezonun sona ermesiye  Trabzonspor'la da adı anılan ancak dedikodudan öteye geçmeyen transfer iddiaları için Holosko'dan açıklama geldi.

TRABZONSPOR SORUSUNA CEVAP
Slovak basını Holosko'ya Trabzonspor'da iki Slovak oyuncu olan Marek Sapara ve Marek Cech'in de forma giydiğini hatırlatarak, 'Trabzonspor'a gideceğin doğru mu?' şeklinde bir soru sordu. Filip Holosko bu soruya, "Ayrılacağımı düşünmüyorum ama ilginç bir teklif gelirse bunu görmezden gelemem. Aileme de danıştıktan sonra tabii ki teklifleri düşünebilirim" diyerek takımdan ayrılma ihtimalinin de olduğunu belirtmiş oldu. 2005/06 sezonunda Manisaspor'a transfer olarak Türkiye kariyerine başlayan Filip Holosko, burada gösterdiği başarılı performansın ardından 2007/08 sezonunun ortasında Beşiktaş'ın yolunu tuttu. 2010/11 sezonunun ikinci devresini İstanbul Büyükşehir Beledieyspor'da kiralık olarak geçiren Slovak oyuncu, geride kalan sezonda siyah beyazlı formayla 34 karşılaşmaya çıktı ve 12 kez gol sevinci yaşadı. Holosko'nun Beşiktaş ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor