Holosko Karadeniz yolunda

Sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'tan kiralık olarak, İstanbul BB'ye gönderilen Filip Holosko’nun adı en son Manisaspor ile anılmıştı. Radyospor'da İlker Koç ve Figen Civan’ın sorularını yanıtlayan Manisaspor Kulübu Başkanı Kenan Yaralı, Holosko ile kesin

Holosko Karadeniz yolunda

Sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'tan kiralık olarak, İstanbul BB'ye gönderilen Filip Holosko’nun adı en son Manisaspor ile anılmıştı. Radyospor'da İlker Koç ve Figen Civan’ın sorularını yanıtlayan Manisaspor Kulübu Başkanı Kenan Yaralı, Holosko ile kesinlikle ilgilenmediklerini söyledi.

Başkan Kenan Yaralı "Gündem" programında yaptığı açıklamada “Manisaspor’un Holosko’yu istediğini ilk kez sizden duyuyorum. Sanırım bazı gazeteci arkadaşlar rüyalarında gördükleri şeyleri kaleme alıyorlar. Bu tip haberler nereden çıkıyor şaşkınlık içerisindeyim.” dedi.

HOLOSKO SAMSUNSPOR YOLUNDA

Öte yandan İlker Koç ve Figen Civan’ın edindiği bilgiye göre; Holosko Samsunspor‘a imza atmaya hazırlanıyor. Slovak futbolcu için Kemal Tokak ve 2 milyon euro öneren Samsunspor'un; Beşiktaş yönetimiyle büyük ölçüde anlaşmaya vardıkları söyleniyor. Hem Beşiktaş Kulünün hem de Holosko’nun Samsunspor transferine olumlu baktığı belirtiliyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yeralacak olan Samsunspor’un; ligde iddalı olabilmek için transfer konusunda büyük bir titizlikle çalıştığı; Holosko'nun dışında takıma Erhan Güveni de takıma katmak istediği bildiriliyor.

Her iki oyuncu  içinde transferde son noktaya geldiklerini belirten Samsunspor yetkilileri; “Transfer gündemimiz sadece bu iki oyuncuyla sınırlı kalmayacak. Samsunspor’un gücünü bu sezon Süper Lig'deki tüm takımlar hissedecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler