Hollywood'da Trabzonspor Sevgisi

'Bize her yer Trabzon' sloganıyla ve değişik organizasyonlarla her zaman gündemde olan ve bordo-mavili taraftarların büyük sevgiyle Hollywood'da kendini gösterdi.ABD'nin Los Angeles kentinde yer alan sinema stüdyolarının bulunduğu Hollywood artık Trabzons

Hollywood'da Trabzonspor Sevgisi

'Bize her yer Trabzon' sloganıyla ve değişik organizasyonlarla her zaman gündemde olan ve bordo-mavili taraftarların büyük sevgiyle Hollywood'da kendini gösterdi.

ABD'nin Los Angeles kentinde yer alan sinema stüdyolarının bulunduğu Hollywood artık Trabzonspor taraftarlarının 'Bize her yer Trabzon' sloganıyla inliyor. 
 
Bordo-mavili takımın sıkıntılı günler yaşadığı Spor Toto Süper Lig'de, farklı ülkelerin insanlarından oluşan toplulukların bu tür fotoğraflar ve görüntüleri Trabzonspor taraftarlarını mutlu ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor