Hollanda'da transfer zirvesi

 Hollanda kampının ilk hazırlık maçında KFC Uerdingen 05 ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da oynanan futbol beklentilerin altında kalırken, takımın kampını ziyaret edecek olan başkan Sadri Şener, yeni sezon hazırlıklarına iki haftadır devam eden Trabzon

Hollanda'da transfer zirvesi

 

Hollanda kampının ilk hazırlık maçında KFC Uerdingen 05 ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da oynanan futbol beklentilerin altında kalırken, takımın kampını ziyaret edecek olan başkan Sadri Şener, yeni sezon hazırlıklarına iki haftadır devam eden Trabzonspor, Hollanda'nın Venlo kenti Tegelen kasabasında çalışmalarını sürdürüyor.

Kulüp başkanı Sadri Şener, takımın kampını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelecek. Kampta bulunan asbaşkan Nevzat Şakar ile görüşecek olan Şener, takımın durumu hakkında detaylı bilgi alacak. KFC Uerdingen karşısında 22 futbolcuyu deneyen Güneş'in ilk izlenimleri olumlu yönde olmazken, diğer hazırlık maçlarına göre transfer isteyip-istemeyeceğini yönetime iletecek. 

 

Transferde yerli oyunculara ve gelecek vaad eden oyunculara ağırlık veren Trabzonspor, takımdaki yabancı oyuncu fazlalığı sebebiyle yurt dışı transferinde fazla aceleci davranmıyor.

Özellikle rakiplerin yaptığı transferler ve Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a gitmesinin ardından bordo-mavili taraftarların baskısını üzerinde hisseden teknik heyet ve yönetim bu konuda birlikte hareket ederek transfere hata yapmak istemiyor.

Hollanda kampında son yaşanan gelişmeleri de değerlendirecek olan Trabzonspor kurmayları, zirveden çıkacak olan neticeye göre transfer konusuna yeniden bir yön verecek. 

 

Savunmayı sağlama almak isteyen deneyimli teknik adam kadro derinliği adına Joris Mathijsen ile temaslarını sürdürüyor. 32 yaşındaki Hollandalı futbolcunun kulübü Malaga ile görüşmelere devam edilirken, İspanyol Carlos Marchena da gündeme alındı.

Bordo-mavililerin Mathijsen de pürüz çıkması durumunda Villarreal'de forma giyen Marchena'ya yöneleceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor