Hırvatların kadrosu belli oldu!

2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off Eleme Turu'nda A Milii Takımımız ile karşılaşacak olan Hırvatistan'ın kadrosu belli oldu.A Milli Takımımızın, 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turundaki rakibi Hırvatistan'ın, Türkiye'deki kamp programı belli oldu.A Milli

Hırvatların kadrosu belli oldu!

2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off Eleme Turu'nda A Milii Takımımız ile karşılaşacak olan Hırvatistan'ın kadrosu belli oldu.

A Milli Takımımızın, 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turundaki rakibi Hırvatistan'ın, Türkiye'deki kamp programı belli oldu.

A Milli Takımımız ile 11 Kasım Cuma günü karşılaşacak Hırvatistan Milli Takımı, 9 Kasım Çarşamba günü saat 20.25'te charter uçuş ile İstanbul'a inecek ve Hilton Hotel'de kampa girecek.

Hırvatistan Milli Takımı'nın Türkiye'de yapacağı ilk ve tek antrenman 10 Kasım Perşembe günü saat 19.30'da Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek ve bu idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olacak.

Bu antrenmandan önce ise saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Slaven Bilic ile Hırvat futbolcuların katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek.

Hırvatistan Milli Takımı, Türkiye-Hırvatistan maçının hemen ardından saat 00.15'te charter uçuş ile ülkemizden ayrılacak.

Hırvatistan Milli Takımı'nda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Stipe Pletikosa (FC Rostov), Danijel Subasic (Hajduk Split), Ivan Kelava (Dinamo Zagreb)

Defans: Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Vedran Corluka (Tottenham Hotspur), Josip Simunic (Dinamo Zagreb), Sime Vrsaljko (Dinamo Zagreb), Dejan Lovren (O. Lyon), Jurica Buljat (Maccabi Haifa), Gordon Schildenfeld (Eintracht Frankfurt), Domagoj Vida (Dinamo Zagreb), Manul Pamic (Sparta Prag)

Orta Saha: Jerko Leko (Dinamo Zagreb), Ivan Rakitic (Sevilla), Luka Modric (Tottenham Hotspur), Ognjen Vukocevic (Dinamo Kiev), Ivan Perisic (Borussia Dortmund), Ivo Ilicevic (Hamburger SV), Tomislav Dujmovic (Dinamo Moskova), Danijel Pranjic (Bayern Münih), Mato Jajalo (Köln)

Forvet: Mario Mandzukic (Wolfsburg), Eduardo Da Silva (Shakhtar Donetsk), Ivica Olic (Bayern Münih), Nikica Jelavic (G. Rangers), Nikola Kalinic (Dnipro)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler