"Hırsız Halil Hırsız Halil" bağırdılar

Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor karşılaşmasında ilginç bir an oldu.Trabzonspor karşılaşmanın hemen başında Adrian'ın frikik golü ile öne geçip bu skoru karşılaşma sonuna kadar koruyunca Eskişehir taraftarı yönetimlerini ve futbolcuların

"Hırsız Halil Hırsız Halil" bağırdılar

Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor karşılaşmasında ilginç bir an oldu.

Trabzonspor karşılaşmanın hemen başında Adrian'ın frikik golü ile öne geçip bu skoru karşılaşma sonuna kadar koruyunca Eskişehir taraftarı yönetimlerini ve futbolcularını protesto etmeye başladı. Karşılaşmanın son 10 dakikasında iyice artan tezahüratlar arasında Eskişehir taraftarı “ Hırsız Halil Hırsız Halil” şeklinde bağırmaya başlayınca Trabzonspor yıldız oyuncusu Halil Altıntop bir anda neye uğradığını şaşırdı ve etrafına bakınmaya başladı.

Halil’in şaşa kaldığı anlar

Karşılaşma sonunda sahadan çıkan Halil Altıntop kendisine neden böyle bağırdıklarını öğrenince  ilginç tesadüf ile karşılaştı.

Eskişehir tribünleri yaptıkları tezahüratta hedeflerinin Trabzonspor'un golcüsü  Halil Altıntop’ olmadığı taraftarın hedefinin Eskişehirspor başkanı Halil Ünal olduğu anlaşıldı.

Altıntop, “bir anda şaşa kaldım”

Yıldız oyuncu Altıntop, “ Türkiye geldiğimde Eskişehir ile görüştüm, ancak  anlaşamadım ve Trabzonspor’a geldim. Maçta bir anda tribünler hırsız Halil şeklinde tezahürat yapınca bana bağırıyorlar sandım ve  şaşa kaldım. Benimle ne alakası var diye düşündüm.

Ancak  bir süre sonra  gördüm ki benim ile alakası yok kendi başkanlarına bağırıyorlarmış".”dedi.

Haber61.NET - Haber Servisi - Eskişehir'den bildiridi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor