Hırsımı kullanmaktan çekinmem

Trabzonspor'da futbocuların Dinamo Minsk maçında turu geçeceklerine inanmalarına karşın bordo mavililerin teknik direktörü Mustafa Akçay tedbiri elden bırakmıyor, ilk maçta aldıkları 1-0'lık galibiyetin tur için yeterli olmayacağı konusunda oyuncularını u

Hırsımı kullanmaktan çekinmem

Trabzonspor'da futbocuların Dinamo Minsk maçında turu geçeceklerine inanmalarına karşın bordo mavililerin teknik direktörü Mustafa Akçay tedbiri elden bırakmıyor, ilk maçta aldıkları 1-0'lık galibiyetin tur için yeterli olmayacağı konusunda oyuncularını uyarıp rehavete kapılmamalarını istiyor.

Dinamo Minsk maçında bir pozisyonda golü engellemek için sakatlanma pahasına topla rakip arasına giren ve bu davranışıyla taktir toplayan savunma oyuncularından Ondrej Celustka'da, turu geçeceklerine inandığını söyledi. Celustka, ilk maçta aldıkları 1-0'lık galibiyetin önemli olduğunu belirterek, "Tur için avantajlıyız ama tabi ki garanti değil. Sahaya çıkıp kazanmak için gerekeni yapacağız. İlk maçta pozisyon gereği yaptığım müdahaleden dolayı arkadaşlarım beni tebrik etti. Hırslıyım, hırsımı da takımım için kullanmaktan asla çekinmem. Önemli olan takımın kazanmasıdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor