Hıncal Uluç'tan şok UEFA iddiası

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Fenerbahçe'ye çok yakın bir işadamının UEFA'ya 30 milyon dolarlık bağışta bulunduğu duyumunu aldığını ifade etti. Hıncal Uluç, Sabah'ta yer alan röportajda; Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmaması ile ilgili soruya

Hıncal Uluç'tan şok UEFA iddiası

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Fenerbahçe'ye çok yakın bir işadamının UEFA'ya 30 milyon dolarlık bağışta bulunduğu duyumunu aldığını ifade etti.

 

Hıncal Uluç, Sabah'ta yer alan röportajda; Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmaması ile ilgili soruya "Herşey olabilir " yanıtını verirken 'Fenerbahçe'ye çok yakın bir işadamı UEFA'ya 30 milyon dolarlık bağışta bulunmuş.' ifadesini de kullandı.

 

İşte Sabah gazetesinde yer alan röportajın ilgili bölümü:

Tabii şimdi Şampiyonlar Ligi çok önemli. UEFA Disiplin Kurulu'nun vereceği karar Fenerbahçe kadar Trabzonspor'u da ilgilendiriyor. Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu ama hala bir belirsizlik var. Değişebilir mi?

 

Tabii değişebilir. Geçen sene değişmedi mi? Trabzon elendiği Şampiyonlar Ligi'ne yeniden girmedi mi geçen sene? İnsanlar ne kadar kolay unutuyoruz. Yani Fenerbahçe kurada adı çıkıp 'İşte biz demedik mi' diye manşetler kesin. Hayır!.. Trabzon geçen sene Şampiyonlar Ligi'nden elendi, UEFA Kupası'na döndü, ondan sonra Fenerbahçe'yi attılar Şampiyonlar Ligi'nden, Şampiyonlar Ligi'ne ikinci defa girdi. Böylece tarihte Şampiyonlar Ligi'nden aynı sezon iki kere elenmek başarısına ulaştı Sadri Şener'in takımı.

 

UEFA Disiplin Kurulu kararını açıklamadan hiç kimse hiçbir şey kesin diyemez.

 

Sizce de süreç uzadı mı? Yoksa normal mi?

Süreç çok uzadı aynen Türkiye'deki gibi. Birtakım şeylerin döndüğü kesin. Uzadığı zaman da dedikoduların haddi hesabı yok! En son Bodrum'da duyduğum şey şu, 'Fenerbahçe'ye çok yakın bir işadamı UEFA'ya 30 milyon dolarlık bağışta bulunmuş.'

 

Salla sallayabildiğin kadar. Platini'nin FIFA başkanlığı hesapları var, Blatter de bu son rüşvet, şike mike olaylarından sarsıldı. İşte Platini'nin FIFA başkanlığı kampanyasına bağışta bulunmuş. Neler söyleniyor. Uzattığın zaman bu dedikoduların önünü alamazsın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler