Hikmet Karaman sıkıntıda!

Ali Adnan ve Viera’nın Asya Kupası’na gidişi, Oboabona ile Giray’ın sakatlıkları Galatasaray maçı öncesi teknik direktör Hikmet Karaman’ı düşündürüyor.Tecrübeli teknik adam, “Çok sıkıntılıyım. Bu kadar eksikle Galatasaray  karşısında oynamak zor. Favori t

Hikmet Karaman sıkıntıda!
Ali Adnan ve Viera’nın Asya Kupası’na gidişi, Oboabona ile Giray’ın sakatlıkları Galatasaray maçı öncesi teknik direktör Hikmet Karaman’ı düşündürüyor.
Tecrübeli teknik adam, “Çok sıkıntılıyım. Bu kadar eksikle Galatasaray  karşısında oynamak zor. Favori tabii ki Galatasaray olacak. Ancak biz de çıkıp sahada gereken mücadeleyi ortaya koyacağız." dedi. 
 
Bu arada Karadeniz ekibinin yeni transferi Ludovic Obranik, Galatasaray maçı ile Türkiye’de ilk sınavına çıkacak. Oyuncu, takımı için sahada elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor