Hido hakkında 'ukala' açıklama

NBA'de New York Knicks takımında forma giyen Carmelo Anthony, sahalarında Orlando Magic ile yapacakları karşılaşma öncesinde Hidayet Türkoğlu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.Karşılaşmada Hidayet Türkoğlu'nu savunacak olan Carmelo Anthony, "Görünüşe

Hido hakkında 'ukala' açıklama

NBA'de New York Knicks takımında forma giyen Carmelo Anthony, sahalarında Orlando Magic ile yapacakları karşılaşma öncesinde Hidayet Türkoğlu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmada Hidayet Türkoğlu'nu savunacak olan Carmelo Anthony, "Görünüşe göre Hidayet'i bu maçta ben savunacağım. Onun hakkında yabanc olduğunun dışında başka bir şey bilmiyorum. Onun iyi bir şutör ve atletik olmadığını var sayıyorum. Bu benim rakip oyuncular üzerindeki olağan keşfim" şeklinde konuştu.

Kendisi ile Hidayet Türkoğlu'nun karşılaşması ile ilgili olarak ise Carmelo, "Yabancı oyuncuları çok aldatıcı olabiliyorlar. Onları geçtiğini düşünüyosun çünkü onlardan daha hızlısınız ve gelen olarak baskette daha iyisiniz ve daha sonra yerde kıvranmaya başlıyorlar ve kendilerini daha iyi hissedebilmeleri için o tuhaf spreye ihtiyaç duyuyorlar. Cidden hücum olmadığı zaman bu oyuncuların yanında nefes alamıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor