Hiddink'ten yeni metod!

Tecrübeli çalıştırıcının Hollanda ile oynanacak maç için kimleri davet edeceği merak konusu olurken, Hiddink değişik bir metot uygulayacak ve tam 50 oyuncuyu kadroda toplayacak. Takımda görev vermeyi düşündüğü ve kadroya katmanın planlarını yaptığı futbol

Hiddink'ten yeni metod!

Tecrübeli çalıştırıcının Hollanda ile oynanacak maç için kimleri davet edeceği merak konusu olurken, Hiddink değişik bir metot uygulayacak ve tam 50 oyuncuyu kadroda toplayacak. Takımda görev vermeyi düşündüğü ve kadroya katmanın planlarını yaptığı futbolcuları, İstanbul'da bir araya getirecek olan ay-yıldızlı ekibin teknik patronunun, bunların yarısını Hollanda'ya götüreceği ifade edildi. Kalanların da İstanbul'da kampa devam edeceği vurgulandı.

A takım-A2 takım ayırımı yapmak yerine böyle bir metot uygulamanın hesabını yapan Guus Hiddink'in, bu şekilde daha fazla oyuncuyla yakın temasa geçeceği ifade edildi.

Ersan Gülüm, 'Türkiye' dedi

Beşiktaş'ta kendini gösteren, performansıyla, doğduğu Avustralya Milli Takımı'ndan da davet alan Ersan Gülüm, tercihini Türkiye'den yana kullandı. Hem Türkiye, hem de Avustralya vatandaşı olan Ersan, "Avustralya Milli Takımı’nda forma giymek istemiyorum. Türk Milli Takımı’nın formasını giymek benim için büyük bir onurdur. Ben Türküm ve ülkemin milli takımına hizmet etmek de benim için bir şereftir. Böyle bir teklif gelmesi halinde de çok mutlu olurum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor