Hiddink'ten Millilere ilginç yasak...

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, gece yarısı kampa işkembe, kokoreç, lahmacun, çiğ köfte getirilmesine set çekti. Hiddink ayrıca misafir ziyaretlerini ve futbolcuların kamp yapılan otelin lobisinde gezinti yapmalarını yasakladı.Hiddink özellik

Hiddink'ten Millilere ilginç yasak...

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, gece yarısı kampa işkembe, kokoreç, lahmacun, çiğ köfte getirilmesine set çekti. Hiddink ayrıca misafir ziyaretlerini ve futbolcuların kamp yapılan otelin lobisinde gezinti yapmalarını yasakladı.

Hiddink özellikle Avrupa'da en gözde isimlerden biri olan Burak Yılmaz'a özel olarak daha dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu.

Hırvatistan'la Cuma günü oynanacak Avrupa Şampiyonası baraj maçı öncesi İstanbul'da kampa giren A Milli Takım oyuncularına Teknik Direktör Guus Hiddink tarafından bir dizi yasak getirildi. Hollandalı teknik adamın getirdiği yasaklar içerisinde futbolcuları en çok üzen kampa işkembe, çiğ köfte, lahmacun siparişi yapılmasına izin verilmemesi oldu.

Daha önce geç saatlere kadar kaldıkları kampta canları köfte, işkembe, lahmacun, çiğ köfte ve işkembe çeken futbolcular, restoranlarla sipariş veriyor ve canlarının çektikleri yiyecekleri kampa getirtiyorlardı. Hiddink'in yeme içme dışında getirdiği diğer yeni kurallar ise şöyle:

-Otele Milli Takım görevlileri harici girişler yasaklandı. Bu kapsamda gazeteciler ve bayram ziyaretleri için gelenlerin otele girmesine izin verilmeyeceği belirtildi.

-Futbolcuların otel içerisinde gezmeleri engellendi. Futbolcular boş zamanlarında odalarına çekilecekler, otelin oyun salonları ve lobisinde vakit geçirmeyecekler.

-Önceki kamplardan farklı olarak günde üç toplantı yapılacak. İdman öncesi, kahvaltı ve öğle yemeği sonrası gerçekleştirilecek toplantıda analizler yapılacak.

-Daha önce TFF'den izin alarak ropörtaj yapan basın mensuplarına da bu yol kapandı. Yayıncı kuruluş dışındaki gazeteciler, futbolcularla otelin dışında görüşecek.

-Otele dışarıdan yemek siparişi verilmeyecek. Kamp programı dahilinde özel olarak hazırlatılan menüde yer alanlar dışında kesinlikle yiyecek yenilmeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor