Hiddink'ten Engin Baytar'a uyarı

Eskişehirspor maçının son anlarında oyundan çıkarken küfürler savurarak kulübeye gelen Engin Baytar'ın bu davranışı A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in de dikkatini çekti.Hollandalı teknik adamın yardımcıları aracılığı ile oyuncuya gönderdiği m

Hiddink'ten Engin Baytar'a uyarı

Eskişehirspor maçının son anlarında oyundan çıkarken küfürler savurarak kulübeye gelen Engin Baytar'ın bu davranışı A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in de dikkatini çekti.

Hollandalı teknik adamın yardımcıları aracılığı ile oyuncuya gönderdiği mesajda, "Bu davranışları devam ederse milli takımı unutsun" dediği öğrenildi.
 

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e oyundan alındığında tepki veren milli oyuncu Engin Baytar'ı uyardı.

Trabzonspor-Eskişehirspor maçını televizyondan izleyen Hiddink, Engin'in davranışına sinirlenirken, yardımcıları aracılığı ile oyuncuya uyarı gönderdi. Hiddink'in, "Teknik direktörüne karşı böyle bir davranış sergileyen hiç bir oyuncuyu milli takıma çağırmam, etrafındakilere karşı bu tutumu ve davranışları devam etmemeli. Kendisini toparlasın, bu tür davranışları milli oyuncuların sergilemesini istemiyorum. Oyuncuların sahada yaptıkları kadar, davranışları da benim için çok önemli" dediği öğrenildi.
 

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncu ile özel bir görüşme yapacak. Engin Baytar'ı sürekli uyarması ile bilinen deneyimli teknik adamın bu kez sert bir dille oyuncuyu ikaz edeceği öğrenildi. Yönetim Kurulu ise oyuncuya ceza verilip verilmeyeceği konusunda ise kararı Güneş'e bıraktı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor