Hiddink'in yanına getirildi...

Fenerbahçe’de bir döneme damgasını vuran Hollandalı yıldız, Guus Hiddink’in yardımcılığına getirildi... HİDDİNK’İN SAĞ KOLU OLACAKHollandalı yıldızın Avrupa’da oynayan futbolcuların takibinin yanı sıra rakip ülke milli takımları konusunda da Hiddink’in sa

Hiddink'in yanına getirildi...

Fenerbahçe’de bir döneme damgasını vuran Hollandalı yıldız, Guus Hiddink’in yardımcılığına getirildi...

 

HİDDİNK’İN SAĞ KOLU OLACAK

Hollandalı yıldızın Avrupa’da oynayan futbolcuların takibinin yanı sıra rakip ülke milli takımları konusunda da Hiddink’in sağ kolu olacağı belirtildi. Futbol Federasyonu yönetimi ise Hiddink’in talebi doğrultusunda Hooijdonk’a teklif götürüldüğünü ve prensipte anlaşmaya varıldığını doğrulayarak, “Konu 1-2 gün içinde resmiyet kazanacak” ifadesi kullandı. Hollandalı yıldızın, hafta sonuna kadar Türkiye’de olacağı hem Hiddink hem de TFF yönetimi ile son görüşmeleri yaptıktan sonra 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

 

BİR KAÇ GÜN İÇERİSİNDE GELİYOR

2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri yolunda yara alan A Milli Takım, teknik kadrosuna Pierre Van Hooijdonk’u da kattı...

 

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’in talebi doğrultusunda görüşmelere başlanan ve anlaşmaya varılan Hollandalı yıldızın bir kaç gün içinde Türkiye’ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. Guus Hiddink’in Avrupa’dan sorumlu yardımcısı unvanıyla görev yapacak olan Hooijdonk, ayrıca yeni kurulan A2 Milli Takımı’nın da sorumlu teknik direktörlüğü görevini yürütecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler