Hiddink'e Almanya'dan şok tepki

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Freiburg’un teknik direktörü Robin Dutt, hafta sonu Hannover’e karşı oynadıkları ve 3-0 yenildikleri maçta Türk Milli Takımı Guus Hiddink’in Ömer Toprak’ı izlemesine tepki gösterdi.Dutt, Kicker dergis

Hiddink'e Almanya'dan şok tepki

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Freiburg’un teknik direktörü Robin Dutt, hafta sonu Hannover’e karşı oynadıkları ve 3-0 yenildikleri maçta Türk Milli Takımı Guus Hiddink’in Ömer Toprak’ı izlemesine tepki gösterdi.

Dutt, Kicker dergisinde yer alan haberde, oyuncunun sakin bırakılması gerektiğini belirerek, "Ömer iki futbol ülkesinin oyuncağı oluyor. Milli takım için bir konu olmasından önce Bundesliga’daki performansını istikrarlı hale getirmesi lazım. Bu 4-5 yıl sonra bir konu olur" dedi.

Ömer ise, Hiddink’in kendisini izlemesinin ne anlama geldiğinin sorulması üzerine, bunun kendisini ilgilendirmediğini, şu an Freiburg’a konsantre olduğunu, Türkiye ile Almanya arasında yakın bir zamanda bir karar vermeyeceğini belirtti.

Hiddink ile birlikte Yardımcısı Oğuz Çetin’in de izlediği Ömer, Freiburg maçında iyi bir performans sergileyemedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler