Hiddink umutlu konuştu!

Milli Takım Teknik Direktörümüz Guus Hiddink, 2014 Dünya Kupası Eleme Grubu hakkında açıklamalarda bulundu..Milli takım teknik direktörümüz Guus Hiddink'in grup hakkındaki açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri: "İlginç bir grup oldu. Ülkem olan Holla

Hiddink umutlu konuştu!

Milli Takım Teknik Direktörümüz Guus Hiddink, 2014 Dünya Kupası Eleme Grubu hakkında açıklamalarda bulundu..

Milli takım teknik direktörümüz Guus Hiddink'in grup hakkındaki açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri: "İlginç bir grup oldu. Ülkem olan Hollanda ile aynı gruba düştük. Çok güçlü bir ekiple karşılaştık. Romanya’da son yıllarda yükselişte olan bir ülke. Maçlarımız kolay olmayacak. Kolay grupların içinde olmak isterdik ama futbol oynamaya devam etmeliyiz. Hollanda son derece güçlü geçtiğimiz Dünya Kupası’nda finale yükseldiler. Hollanda’nın genç bir takım olduğunu söylemeliyiz. Birbirleriyle son derece iyi anlaşan bir ekip. Biz elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Kendimize güvenmeliyiz. Oyunumuzu geliştirip rakiplerimizi yenmeliyiz. Romanya’nın da güçlü olduğunu düşünüyorum ama öncelikle Hollanda maçını geçmemiz gerekiyor."

Oğuz Çetin'in açıklamaları şu şekilde:

"Gruba bakınca zorlu grup özelliklede Hollanda’nın dünya futbolundaki yeri belli. Estonya ve Romanya futbol oynayan ülkeler. Özellikle Romanya 4. torbadan güçlü bir rakip olarak geldi. Her grupta zorluklar var. Eleme maçlarında başarılı olabiliriz. Zorlu bir gruba düştük. Hocamız Hollanda futbolunu yakında tanıyor. Özel maç da yaptık yenilmemize rağmen iyi oynamıştık. Önemli olan biziz, bizim sergileyeceğimiz oyun iyi olursa rakiplerimizi mağlup edebiliriz. Rakibimiz kim olursa olsun kazanmak için çıkacağız. Başarılı olabiliriz diye düşünüyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor