Hiddink Serkan'ı mı istiyor!

Hollandalı teknik adamın gençleştirme operasyonundaki isimler netleşiyor. A Milli Takımı’nda adeta devrim yapacak olan Hiddink’in, 7 yeni gencin yanında, Trabzonsporlu Serkan Balcı’yı da davet edeceği öğrenildiAzerbaycan yenilgisinden sonra gençleştirme o

Hiddink Serkan'ı mı istiyor!

Hollandalı teknik adamın gençleştirme operasyonundaki isimler netleşiyor. A Milli Takımı’nda adeta devrim yapacak olan Hiddink’in, 7 yeni gencin yanında, Trabzonsporlu Serkan Balcı’yı da davet edeceği öğrenildi

Azerbaycan yenilgisinden sonra gençleştirme operasyonu için düğmeye basan A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 7 yeni oyuncuya milli takım kapısını açmaya hazırlanıyor.

Geçen hafta Türkiye’ye gelerek Trabzonspor-Gençlerbirliği, Fenerbahçe-Galatasaray ve Kayserispor-Beşiktaş maçlarını izleyen Hiddink’in hazırlık maçlarında forma vermeyi planladığı isimleri yardımcısı Oğuz Çetin’e ilettiği ve yokluğunda bu futbolcularla ilgili istatistiklerin hazırlanmasını istediği öğrenildi.

Hiddink’in ilk etapta, Kayserispor’dan Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Gökhan Süzen, Trabzonspor’dan Serkan Balcı, Gaziantepspor’dan Orhan Gülle, Kasımpaşaspor’dan Yekta Kurtuluş, Nürnberg’den Mehmet Ekici ve Eskişehirspor’dan Batuhan Karadeniz’i hazırlık maçlarında kadroya davet edeceği bildirildi.

Ekici’ye özel takip

A Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası grup elemelerine hazırlık amacıyla 17 Kasım ve 8 Şubat’ta oynayacağı maçlarda takibe aldığı genç oyunculara şans vermeyi düşünen Hollandalı teknik adamın, sezon başında Bayern Münih’den Nürnberg’e kiralanan 20 yaşındaki Mehmet Ekinci ile yakından ilgilendiği ve genç futbolcuyu bizzat arayarak kendisini ay-yıldızlı forma altında görmek istediği kaydedildi.

Hiddink’in futbolunu çok beğendiği Colin Kazım’ın durumu ise Fenerbahçe’de göstereceği performansa bağlı. Genç futbolcuyu takımda düşünen Hiddink’in,takımında süreklilik göstermesi durumunda 17 Kasım’daki hazırlık maçında forma giyebileceği belirtildi.

Almanya ve Azerbaycan maçı kadrolarında yer alan bazı oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlanan Guus Hiddink’in Tuncay Şanlı’ya bir kez daha şans vermeyi düşündüğü, Nihat Kahveci, Hakan Balta, Gökhan Zan gibi isimlerle ise vedalaşmaya hazırlandığı, ancak bu konudaki kararının netleşmediği ileri sürüldü.

 

SERKAN BALCI

2007 yılında Fenerbahçe’den Trabzonspor’a transfer olan deneyimli oyuncu 1983 doğumlu. Son olarak 19 Kasım 2008’de Avusturya ile oynanan hazırlık maçında Fatih Terim tarafından kadroya alındı.

GÖKHAN SÜZEN

1987 doğumlu Gökhan 2006 yılından beri İstanbul B.B. forması giyiyor. Galatasaray alt yapısından yetişti. Hiç milli olmadı.

YEKTA KURTULUŞ

1985 doğumlu. İzmirspor alt yapısından yetişti, 2007’de Kasımpaşa’ya transfer oldu. Bugüne dek hiç milli olmadı.

ORHAN GÜLLE

Esenlerspor ve Beşiktaş alt yapısından yetişen 1992 doğumlu Orhan sezon başında Gaziantepspor’a transfer yaptı ve ilk kez profesyonelliğe adım attı.

Batuhan Karadeniz

1991 doğumlu olan genç oyuncu Beşiktaş alt yapısından sivrildi. 2’si A milli olmak üzere 60 kez milli göreve davet edildi.

HASAN ALİ KALDIRIM

Sezon başında Kayserispor’a transfer oldu. U-19 ve U-21 milli takımlarında 14 kez görev yaptı. 21 yaşındaki genç oyuncu Neuwield doğumlu, gurbetçi bir ailesinin çocuğu.

SERDAR KESİMAL

1989 Köln doğumlu... Geçen yıl Kayserispor’a geldi. 18 kez U-21 milli takımı forması giydi.

MEHMET EKİCİ

Münih doğumlu. Kariyerine Unteraching takımında başladı. 1997 yılında Bayern Münih alt yapısına geçti. Sezon başında Nürnberg’e kiralandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor