Hiddink gönderilirse tazminat yok

AA'nın haberine göre;Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Lutfi Arıboğan, eski TFF Başkanı Mahmut Özgener döneminde milli takımın başına getirilen Hollandalı teknik adam Hiddink'in 2012 Temmuz ayına kadar sözleşmesinin bulunduğunu kaydetti. Her s

Hiddink gönderilirse tazminat yok
AA'nın haberine göre;

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Lutfi Arıboğan, eski TFF Başkanı Mahmut Özgener döneminde milli takımın başına getirilen Hollandalı teknik adam Hiddink'in 2012 Temmuz ayına kadar sözleşmesinin bulunduğunu kaydetti.

Her sözleşmenin belirli maddelerinin olabileceğini anlatan Arıboğan, kendisinin Özgener ve Mehmet Ali Aydınlar döneminde de Federasyon'da yer aldığını anımsattı.

Arıboğan, ''Hiddink ile iki yıllık sözleşmemiz var. Federasyon eğer isterse iki yılın sonunda süreyi uzatabilir. Ancak sözleşmemizde herhangi bir tazminat maddesi bulunmuyor. Son günlerde çıkan tazminat iddiaları gerçek değil'' diye konuştu.

A Milli Takım'ın Euro2012 Play-Off turunda Hırvatistan'la yaptığı ilk maçta 3-0 yenilmesi sonrasında basında Hiddink'in tazminatına ilişkin çeşitli haberler yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor