Hiddink Burak'a şans verecek mi?

A Milli Takımımız Avusturya maçı hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Hiddink'in kadroya çağırılan yeni isimlerden çok tecrübeli futbolcuları tercih etmesi bekleniyor.Hollanda ve Güney Kore hazırlık maçlarındaki iskeleti korumayı düşünen Hollandalı

Hiddink Burak'a şans verecek mi?

A Milli Takımımız Avusturya maçı hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Hiddink'in kadroya çağırılan yeni isimlerden çok tecrübeli futbolcuları tercih etmesi bekleniyor.

Hollanda ve Güney Kore hazırlık maçlarındaki iskeleti korumayı düşünen Hollandalı teknik adam, kalede Volkan’ı oynatacak, defansın göbeğine ise yine Servet-Serdar Kesimal ikilisini yerleştirecek. Defansın sağında Gökhan Gönül görev alacak, solda ise İsmail Köybaşı'nın oynaması bekleniyor.

Orta sahada Selçuk İnan ve Mehmet Ekici’yi düşünen Hiddink'in, sağda Hamit’i görevlendireceği belirtiliyor. Sakatlıktan dönen Arda Turan da Hiddink’in 11’inde büyük ihtimal yerini alması bekleniyor. Guus Hiddink, Nuri Şahin'i ise oyun kurucu olarak düşünüyor.

Hollandalı teknik adamın gol yollarında büyük umut bağladığı isim ise Trabzonsporlu Burak Yılmaz olarak görünüyor.

Bu arada Türkiye - Avusturya maçı kapalı gişeye doğru gidiyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun maça olan ilgiyi çoğaltmak adına bilet fiyatlarında yaptığı indirimin, Şükrü Saracoğlu’nun tamamen dolacağının bir göstergesi olarak gözüküyor. 2012 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda çok önemli bir sınav olan Avusturya maçı için şu ana kadar 24 bin bilet satıldığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor