Hiddink bu sefer de Kayseri'de

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, yardımcısı Oğuz Çetin ile birlikte Kayseri'ye geldi. Dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ikinci yarısında ortaya konan futbolu ve mücadaleyi beğendiğini söyleyen Hollandalı teknik patron, havalanından

Hiddink bu sefer de Kayseri'de

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, yardımcısı Oğuz Çetin ile birlikte Kayseri'ye geldi. Dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ikinci yarısında ortaya konan futbolu ve mücadaleyi beğendiğini söyleyen Hollandalı teknik patron, havalanından sonra Kayserispor tesislerine geçti. A milli takım teknik direktörü gece de Kayserispor-Beşiktaş lig maçını izleyeceğini söyledi.

İstanbul'dan, THY'nin tarifeli uçağıyla Erkilet havalanına gelen A milli takım teknik direktörü Guus Hiddink ile yardımcısı Oğuz Çetin'i burada Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, kırmızı beyazlı çicek vererek karşıladı. Hiddink, bu akşam 9. haftanın son maçı olan Kayserispor- Beşiktaş maçıyla birlikte hafta sonu Süper ligde 3 karşılaşma izleyeceğini belirtti.

Beşiktaş için Kayserispor maçının önemli olduğunu söyleyen Hiddik, ev sahibi ekibinde çok şanslı olduğunu dile getirdi.

Önce, Trabzon'da Trabzonspor- Gençlerbirliği, ardından İstanbul'da Fenerbahçe - Galatasaray arasında oynanan derbi karşılaşmalarını izlediğini ve milli takıma çağıracağı oyuncuların durumunu çıplak gözle izlediğini belirten Hiddik, dün akşam ki derbiyinin ikinci yarısında ortaya konan futbol ve mücadeyi beğendiğini bildirdi.

Guus Hiddink ve Oğuz Çetin, havalanından sonra Karpuzatan'daki Kayserispor tesislerine geçti. Burada sarı kırmlızılı yöneticilerle görüşen, Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze'ye başarılar dileyen Hiddink, daha sonra maçın oynanacağı Kadir has Stadına giderek burada da incelemelerde bulundu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler