Hiddink ağzındaki baklayı çıkardı!

"Kimseye 'burada devam edeceğim' demedim. Çünkü takım bana odaklanmış durumda. Eğer spekülasyonlara cevap verirsem takımı olumsuz etkilerim. Gelecek yıla kadar anlaşmam var. Başkanla iyi bir ilişkim var. Daha önce 'Eğer bir gelişme olursa, iki büyük adam

Hiddink ağzındaki baklayı çıkardı!

"Kimseye 'burada devam edeceğim' demedim. Çünkü takım bana odaklanmış durumda. Eğer spekülasyonlara cevap verirsem takımı olumsuz etkilerim. Gelecek yıla kadar anlaşmam var. Başkanla iyi bir ilişkim var. Daha önce 'Eğer bir gelişme olursa, iki büyük adam gibi masaya otururuz ve ne olacağına karar veririz' demiştik. Şu an için resmi bir teklif yok. Ama hiçbir şeyin de garantisini veremem. Başkana düşüncemi söylemedim. Ama akıllı bir adam. Dünya basınını takip ediyordur.

'KULÜP DAHA UYGUN'
"65 yaşın üzerindeyim. Kendimi hâlâ günlük çalışma temposu içinde hissediyorum. Burada sadece 1 hafta çalışıyorum. Bir anlamda uykudan uyanmış gibi oluyorum. Her gün çalışmayı seviyorum. Milli Takım'da 3-4 günde bu olmuyor. Kendimi enerjik hissediyorum. O yüzden kulüp takımı daha tercih edilebilir. Ve sevdiğim de bu; her gün çalışmak. Bu yüzden daha fazlasını yapmam gerekir diye düşünüyorum. Avustralya ve PSV'yi aynı anda çalıştırdım. Rusya ve Chelsea'yi aynı anda çalıştırdım ve çok memnundum. Türkiye'de ne olacağını göreceğiz."

'YAPACAK ÇOK ŞEY YOK'
"Çok seyahat ediyorum. İstanbul ve Amsterdam'da ofislerim var. İstanbul'daki hayatım federasyonda geçiyor. Yapacak çok şey yok. Keşke daha çok zaman geçirsem. Ama oyuncu yok, doğal olarak antrenman yapamıyorsunuz. Çok fazla DVD'de maç izliyorum. İstanbul'daki restaurantları, özellikle kebap ve sebzelerden yapılan yemekleri çok seviyorum. Trafikle ilgili problemim yok; çünkü şoförüm kestirme yollar buluyor... Kapalıçarşı'ya gitmeyi çok seviyorum. Baharat kokusu beni büyülüyor. 'Tipik Türkiye' diyorum. Çok fazla misafirim geliyor İstanbul'a. Onlar da şehri çok beğeniyor."

'BENİM SİHRİM YOK'
"Benimle çalışmak isteyenler hep olmuştur. Ama benim sihrim yok. Sadece takımda güzel bir atmosfer yaratmaya çalışırım. Takımın kendini güvende hissetmesini sağlarım. Eğer oyuncular kendini güvende ve özgür hissederse başarılı olur. Bazen oyuncuyu yanıma çağırıyorum. Video izliyoruz. Anlatıyorum."

* Geçmişte eleştirildim. Azerbaycan maçı sonrası ve Avusturya maçı öncesi büyük bir kesim 'Bu adamın gitmesi gerekir' dedi. Türkiye'yi biliyorum ve tanıyorum.

* Hamit'in, Nuri'nin ya da Gökhan'nın sakat olmasından dolayı şikayet edecek değilim. Belçika maçı zor olacak ama iki takımı kıyasladığımda daha kaliteli bir takım olduğumuzu söylebilirim.

* Alex müthiş bir sezon geçirdi. Karar verici oldu. Formda. Yavaş değil bence. Çok zeki ve çabuk düşünüyor. Bir oyuncunun beyin olarak hızlı olması çok önemli. Büyük bir düşünür.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor