Hidayet Türkoğlu hangi takımla anlaştı?

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Clippers'ın, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile sözleşme imzaladığı bildirildi.Los Angeles Clippers'ın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Hidayet'in bugün Los Angeles saati ile

Hidayet Türkoğlu hangi takımla anlaştı?

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Clippers'ın, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile sözleşme imzaladığı bildirildi.

Los Angeles Clippers'ın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Hidayet'in bugün Los Angeles saati ile 09.00'da sözleşmeyi imzaladığı ve 7 maçlık deplasman turu için takımıyla havalimanına gittiği belirtildi.

Açıklamada, takım politikası nedeniyle sözleşmenin detaylarına yer verilmedi.

Açıklamaya göre, Hidayet Türkoğlu, "Benim için yeni bir sayfa. Bunun için biraz heyecanlıyım. Bu, benim 14. yılım ve bu büyük organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı mutluyum" ifadesini kullandı.

Los Angeles Clippers antrenörü Doc Rivers da, Hidayet'in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ve bundan yararlanmak istediklerini söyledi.

Hidayet Türkoğlu'nun, Clippers'ın yarın New York Knicks ile deplasmanda oynayacağı maçta yeni takımının formasını giymesinin yüksek ihtimal olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler