Heyecan tavan yaptı!

  Trabzon Kanuni Futbol Kulübü Başkanı Kutay Bozkaya, “Ümraniye maçını kazanarak tehlikeli bölgeden kurtulmak istiyoruz” dedi. “EĞER 3 PUAN ALABİLİRSEK…” Spor Toto 3.Lig 2.Grup temsilcilerimizden Trabzon Kanuni Futbol Kulübü, hafta sonu kendi sahasında oy

Heyecan tavan yaptı!

 

 

Trabzon Kanuni Futbol Kulübü Başkanı Kutay Bozkaya, “Ümraniye maçını kazanarak tehlikeli bölgeden kurtulmak istiyoruz” dedi.
 
“EĞER 3 PUAN ALABİLİRSEK…”
 
Spor Toto 3.Lig 2.Grup temsilcilerimizden Trabzon Kanuni Futbol Kulübü, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ümraniye maçının hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak. Bordo-Mavi-Beyazlı ekibin Başkanı Kutay Bozkaya, Ümraniye karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini ve alınacak 3 puanla rahat bir nefes alacaklarını söyledi.
 
“BURASI BİZE YAKIŞMIYOR”
 
Taraftarları önünde zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını belirten Bozkaya, “ Ligde iyi bir konumda bulunmuyoruz. Bu durum da bize hiçbir şekilde yakışmıyor. Ligde istediğimiz galibiyet serisini bir türlü yakalayamadık. Bunun ilk adımı olarak Ümraniye maçını kazanmamız gerek. Takım, bugün çalışmalarını tamamlayacak. Artık bizler de maç saatini bekliyoruz” dedi.
 
Kanuni FC Ümraniyespor yarın saat 12:30’da Ahmet Suat Özyazıcı sahasında karşı karşıya gelecek 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler