Herşeyiyle Ronaldo'nun aynısı!

Galli yıldızın oyun tarzının, topa vuruş tekniğinin ve hatta gol sevincinin bile Ronaldo ile neredeyse aynı olduğu ortaya çıktı...Kuşkusuz, Real Madrid’in transfer döneminde rüyalarını süsleyen bir numaralı isim, Tottenham’ın Galli yıldızı Gareth Bale...

Herşeyiyle Ronaldo'nun aynısı!

Galli yıldızın oyun tarzının, topa vuruş tekniğinin ve hatta gol sevincinin bile Ronaldo ile neredeyse aynı olduğu ortaya çıktı...

Kuşkusuz, Real Madrid’in transfer döneminde rüyalarını süsleyen bir numaralı isim, Tottenham’ın Galli yıldızı Gareth Bale... Öyle ki İspanyol devi, 24 yaşındaki futbolcu için dudakları uçuklatacak bir rakamı gözden çıkardı: 120 milyon Euro. Bu astronomik rakam aynı zamanda 94 milyon Euro’luk Ronaldo transferini de tarihe gömmek demekti. Peki Bale Madrid’e giderse Ronaldo bunu nasıl karşılar?
12.20130804114704.jpg
Portekizli yıldız, takımda Bale’i ister mi? Ronaldo’nun yerine Real Madrid’in yeni ilgi odağı Galli yıldız olur mı? İşte bu soruların hepsi cevap beklerken, İngiliz Daily Mail, “Yeni Ronaldo’’ diye duyurduğu haberde bu transfere farklı bir bakış açısı getirdi... İki yıldızın benzerliklerini gözler önüne serdi... Gazete, Bale’in git gide Ronaldo’ya dönüştüğünü R.Madrid’in de bu sebebten ötürü transferde ısrarcı olduğunu iddia etti.

ron.jpg

TIPKISININ AYNISI!
Gazete fotoğraflarla desteklediği haberinde iki süperstarın bir çok ortak noktasını saptadı. Haberde, Cristiano Ronaldo ve Gareht Bale’in; oyun tarzlarının, serbest vuruş tekniklerinin, gol sevinçlerinin, heyecanlandıkları ve üzüldükleri anların hatta ve hatta sakatalık anındaki mimiklerinin bile neredeyse birbiriyle aynı olduğunu okuyucularına aktardı. Daily Mail, Los Galacticos’u bu benzerliklerin etkilediğini ve transfer gerçekleşirse sahaya iki tane Ronaldo süreceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor