Herşey Gümüşhanespor için

İkinci lig ekiplerimizden Gümüşhanespor’da Başkanı İdris Çimen,  Gümüşhane ve Gümüşhanespor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını söyledi. Çimen, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı taşıma görevi şimdilik ben ve yönetimimdedir. Bizlere destek veren cami

Herşey Gümüşhanespor için
İkinci lig ekiplerimizden Gümüşhanespor’da Başkanı İdris Çimen,  Gümüşhane ve Gümüşhanespor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını söyledi. Çimen, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı taşıma görevi şimdilik ben ve yönetimimdedir. Bizlere destek veren camiamıza teşekkür ediyorum. Her şey daha sorunsuz bir Gümüşhanespor için " dedi.
 
HEDEF BİR ÜST LİG
 
Hedeflerinin bu sezon bir üst lige çıkmak olduğunu da kaydeden Çimen, “Kadromuza bu hedefe ulaşmak için kaliteli oyuncular katacağız. Taraftarımızın da inşallah desteğiyle hedefe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Özellikle yeni sezonda güçlü bir taraftar topluluğunu arkamızda görmek istiyoruz.  Biz de inşallah alacağımız başarılı sonuçlarla taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler