Herkesin gözü o oyuncuda!

Paraguaylı yıldız oyuncu Oscar Cardozo, Trabzonspor'un ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yakından tanıyor.Sarı-lacivertli takım ile oynanacak olan maçta bordo-mavili taraftarların sahada görmek istediği isimlerin başında gelen yıldız oyuncu, geçtiğimiz hafta oyn

Herkesin gözü o oyuncuda!

Paraguaylı yıldız oyuncu Oscar Cardozo, Trabzonspor'un ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yakından tanıyor.

Sarı-lacivertli takım ile oynanacak olan maçta bordo-mavili taraftarların sahada görmek istediği isimlerin başında gelen yıldız oyuncu, geçtiğimiz hafta oynanan Kayseri Erciyesspor maçında forma giyememişti.

Sakatlığı iyiye giden ve maç gününe kadar düzelmesi beklenen Cardozo forma giymesi halinde Fenerbahçe maçıyla Spor Toto Süper Lig'deki ilk maçını oynayacak. Yıldız oyuncu, daha önce Benfica formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ağlarını 2 kez sarsmıştı. Bordo-mavili taraflar da Cardozo'dan sarı-lacivertli takımın ağlarını yine havalandırmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor