Herkesin arkasını kapatan biri var ama...

Trabzonspor'un eski kaptanı ve Beşiktaş kalecisi  Tolga Zengin kaleciliğin zor bir görev olduğunu ifade ederek, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini söyledi.Siyah-beyazlı takımın başarılı kalecisi Tolga Zengin, gündem ve kendisi ile ilgili açık

Herkesin arkasını kapatan biri var ama...

Trabzonspor'un eski kaptanı ve Beşiktaş kalecisi  Tolga Zengin kaleciliğin zor bir görev olduğunu ifade ederek, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın başarılı kalecisi Tolga Zengin, gündem ve kendisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaleciliğin zor bir görev olduğuna dikkat çeken Zengin, “Herkesin arkasını kapatan biri var. Forvetin orta saha, orta sahanın defans, defansın kaleci. Ama kalecinin arkasında sadece kale var. Dolayısıyla saha içindeki belki de en zor mevki. Ama o topu tuttuğun zamanki mutluluk da tarif edilemez” dedi.

“FUTBOL ÇOK ACIMASIZDIR”

Yedek kaldığı zamanlarda eksiklerini aradığını ifade eden başarılı kaleci, “Yedek olduğum zamanlarda kendimle baş başa kaldım, öz eleştiri yaptım. Oynayan kalecileri izledim sonra kendime baktım bende ne eksik diye. Yüzleştim, hesaplaştım. Kendine yalan söyleyemez insan. Küsmemek lazım. Zaten futbol çok acımasızdır. ‘Küstüm, oynamıyorum’ mahalle maçlarında olur” şeklinde konuştu.

“İSTEDİĞİN TOPU ÇIKAR, İSTEDİĞİN GOLÜ AT, KİMSE HATIRLAMAZ”

“Futbol hayatı çok kısa ve bitince kimse kimseyi tanımaz” diyen siyah-beyazlı kaleci, “İstediğin topu çıkar, istediğin golü at, kimse hatırlamaz. İş geride bıraktığın adamlığa, duruşuna bakıyor. Bunun takdir edilmesi benim açımdan çok güzel elbette” diye konuştu.

“BU ÜLKEDE BİZDEN DAHA ÇOK ÇALIŞIP 700 TL’YE EV GEÇİNDİREN İNSAN VAR”

Yoğun bir tempoda çalıştıklarını anlatan Tolga Zengin, “Haftanın 4-5 günü takımın genel antrenmanından önce kaleciler olarak salona giriyoruz. Ama elbette yorulacağız. Bu ülkede bizden daha çok çalışıp 700 TL’ye ev geçindiren insan var. Öyle bir zamandayız ki normal insana hasret kaldık. Doğru bildiğin şeyi niye saklayasın? Benim söylediklerimde bir anormallik yok ki. İnsanlar Allah’tan değil kuldan korkar hale gelmişler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor